Docent Damian de Muijnck

Damian de Muijnck

Damian is de drumdocent op de zondag bij Drumstudio 030. Hij studeert momenteel aan het conservatorium van Utrecht en heeft daar les van Joost Kesselaar en André Groen. Hij is begonnen met drummen toen hij vier (!) jaar oud was. Hij speelt momenteel in de volgende bands: SeptNoir Trio, Undertow sextet, Yannic Forster Trio en daarnaast in verschillende sessie formaties in verschillende stijlen muziek.

“Naast mijn drumlessen op de muziekschool heb ik vroeger ook veel klassieke muziek en Rudimental drumming gestudeerd. Ik vind dit dan ook belangrijk mee te nemen in mijn lessen. Een brede mindset is voor mij belangrijk. Zelf ben ik erg gefocust in jazzmuziek, maar naast dat doe ik ook verschillende pop/studio projecten en heb in het verleden zelfs metal muziek gespeeld.

In mijn lessen staan: een goede techniek, coördinatie, groove, notatie kennis en vocabulaire centraal. Daarnaast vind ik het belangrijk om studenten te leren om te leren luisteren naar muziek en verschillende muzikale vaardigheden te geven om zich te kunnen ontwikkelen als muzikant. Drums is het leukste en mooiste wat er is, en ik vind het belangrijk mijn leerlingen dat te laten ervaren. Vooral door plezier te beleven!”

Lesdag: zondag.

Tim Vermulst

Maandag, Dinsdag & Woensdag

Jesper van der Meer

Dinsdag

Rutger Dingemans

Donderdag

Harry Lund

Vrijdag

Damian de Muijnck

Zondag