Docenten

Bij Drumstudio 030 krijg je drumles van gediplomeerde docenten die vol enthousiasme lesgeven en midden in de muziekwereld staan. We vinden het erg belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij je docent en de lessen. Samen met jou stellen we een plan op zodat je het beste uit de drumlessen en jezelf kunt halen!

Tim Vermulst
Tim Vermulst

Tim Vermulst is de oprichter van Drumstudio 030. Tim is actief als drumdocent sinds hij zijn studie aan het conservatorium van Utrecht begon in 2007. Daarnaast is hij drummer in verschillende bands, waaronder de Indie-folk band Rosemary & Garlic. Met Rosemary & Garlic gaf hij inmiddels vele (buitenlandse) optredens waaronder een Nederlandse clubtour, een show op SXSW in Texas, een tour door Duitsland, een show in Istanbul en optredens in Brighton op The Great Escape en in Hamburg op Reeperbahn festival.

Naast optreden is het belangrijk voor Tim om mensen verder te kunnen helpen met drummen. Op deze manier kan hij de opgedane kennis en ervaring overdragen op anderen. Iedere leerling is anders en zijn visie is dat een persoonlijke aanpak essentieel is bij het geven van drumles. Aanvullend op een persoonlijke aanpak heeft Tim een uitgedacht lesplan voor de leerling zodat alle essentiƫle bouwstenen van het drummen aan bod komen.

Lesdagen: maandag, dinsdag en woensdag

Bart van Gemert

Bart van Gemert geeft les bij Drumstudio 030 sinds 2017. Bart is een drummer en componist uit Utrecht, hij studeerde in 2014 af aan het conservatorium van Utrecht. Op het conservatorium studeerde hij bachelor drums lichte muziek. In 2018 rondde hij ook de master compositie af, aan het conservatorium van Utrecht. Naast lesgeven en componeren speelt Bart in verschillende bands, waaronder Wooden Soldiers en zijn eigen band: Startas Orkester. Hij is veel werkzaam in het muziektheater en speelt daarnaast in opdracht met verschillende projecten in de jazz, pop en klassieke muziek.

Bart geeft les sinds 2012. In de lessen bij Bart werk je aan een technische basis en aan je algemene muzikaliteit. Onderwerpen waar in de les veel aandacht aan wordt besteed zijn: leren luisteren, creatief drummen en je thuis voelen in een breed scala aan muzikale stijlen. Je krijgt natuurlijk oefeningen en je zult samenspelen in de les. Daarnaast is er veel ruimte om met muziek mee te spelen in de les. Het leukste is als dat liedjes zijn die je zelf aandraagt omdat je ze leuk vindt!

Lesdagen: donderdag, vrijdag en zondag


Meld je vrijblijvend aan voor een proefles!