Drumles in Utrecht

Bij Drumstudio 030 krijg je drumles van gediplomeerde docenten die vol enthousiasme lesgeven en midden in de muziekwereld staan. We vinden het erg belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij je docent en de lessen. Samen met jou stellen we een plan op zodat je het beste uit de drumlessen en jezelf kunt halen!

Drumstudio 030

De invulling van de lessen stemmen we af op het niveau waarop je begint. Voor de beginnende leerling komen de basistechnieken aan bod, zoals: sound, timing, houding, stoktechniek, drumnoten lezen en het leren van ritmes in verschillende stijlen. Ook vinden we het leuk als je zelf nummers uitkiest om te leren drummen. Natuurlijk kennen wij ook genoeg nummers om mee te drummen.

Met leerlingen die al gevorderd zijn, kijken we naar wat het beste aansluit bij de leerwens en zorgen we dat er niets ontbreekt in de basis. We werken gericht aan het behalen van doelen op de langere termijn. Natuurlijk komen er ook genoeg hippe fills en solo-ideeën aan bod! 

Ben je bezig met de voorbereiding van een optreden of een auditie voor het conservatorium of een andere muziekopleiding, dan kunnen wij je daarmee helpen. We kijken hoe ver je bent en maken een realistisch en haalbaar plan om je doel te bereiken.

Creativiteit staat bij ons centraal: naast alle essentiële grooves, fills en technieken, stimuleren we het ontwikkelen van een eigen stijl en ideeën achter de drums!