Over ons

Drumstudio 030 is een drumschool in Utrecht, opgericht door drummer Tim Vermulst. In 2012 studeerde hij af aan het conservatorium van Utrecht, richting lichte muziek, hoofdvak drums. Sindsdien is hij actief als drummer en drumdocent in zijn eigen drumschool.

Drumles in Utrecht

Het lesgeven begon in 2007, al tijdens zijn studie aan het conservatorium met in eerste instantie slechts enkele leerlingen op de zondagmiddag. Na het afstuderen vond Tim een prachtige plek in een werfkelder waar hij zijn drumlessen uit kon breiden naar een drumlespraktijk met tientallen leerlingen.

Toen het tijd werd voor een nieuwe plek, vond hij een mooie, geluidsdichte studio aan de Gruttersdijk 12. De ambitie om verder uit te breiden was geboren en door de vele connecties binnen de muziekwereld was het niet moeilijk om een goede en toffe drumdocent te vinden die het team kon versterken. Bart van Gemert maakt sinds 2017 deel uit van het team van Drumstudio 030.

Drumstudio 030 is een plek voor drummers, met alle kennis en kunde op het gebied van drums. Waar wij onze passie voor drums willen overdragen aan nieuwe drummers, jong en oud!